Renée Janssen

Bij Ruimtekoers gebruikt Renée Janssen (1991) de kracht van verbeelding in haar rol als projectleider. En dat dit vanuit alle vormen mogelijk is bij Ruimtekoers is voor haar een grote pré.

Verhalen delen vanuit verbeelding

Renée (1991) is na veel professionele omzwervingen bij Bureau Ruimtekoers helemaal op haar plek. Ze werkte voor Ruimtekoers als onderzoeker en producent aan documentaire-series over onder andere internationaal terrorisme en de geschiedenis van cannabis in Nederland. Nu gebruikt ze haar ervaring met het verbeelden van verhalen in haar werk als projectleider. En dat dat bij Ruimtekoers vanuit veel méér verschillende kunstdisciplines kan is voor haar een grote pré.

Met kunst en cultuur kun je ervoor zorgen dat mensen zich gezien voelen, en groepen die elkaar doorgaans niet ontmoeten in verbinding brengen met elkaar.

Met veel plezier dompelt Renée zich steeds onder in nieuw thema’s, van energietransitie tot grensoverschrijdend gedrag, van integratie tot talentontwikkeling in urban culture. Samen met deelnemers, makers en beleidsmakers maakt ze projecten met tastbare uitkomsten. Zoals de individuele ontwikkeling van jongeren of de artistieke ervaringen voor bezoekers waarin die verhalen worden gedeeld.

Én, sinds kort kan ze lopend naar haar werk, want ze is verhuisd Malburgen, waar veel Ruimtekoers projecten plaatsvinden.

Wil je meer weten of met ons samenwerken?

Dat lijkt ons heel leuk! Laten we samen aan de slag! We helpen je graag met het verduidelijken van je plannen, met een creatieve brainstorm. We luisteren goed en we houden ervan om te inspireren met onze inzichten. Interesse? Neem eens contact op met Renée. Tot snel!

© 2024 Bureau Ruimtekoers