Pim Gerritsen

Pim (1987) gebruikt de verbeeldende kracht van kunst en cultuur als verbindende factor, voor het samen maken van de stad. Op deze manier wil hij zijn eigen plek én de mensen beter leren kennen en zien hoe we de stad nóg mooier kunnen maken.

Ruimte voor verbeelding

Pim wil de stad en haar inwoners nóg beter leren kennen en vanuit de wederzijdse relatie samen de stad nog mooier maken. Pim heeft een achtergrond in interculturele communicatie en internationale betrekkingen en diplomatie. Internationaal bruggen slaan, samen met mensen organiseren en mobiliseren, en schakelen tussen verschillende belanghebbenden. Dat alles vanuit een sterke relatie met al die verschillende groepen, daar wordt hij warm van.

Wanneer mensen zich betrokken voelen bij een beweging vóór verandering, kunnen we samen ruimte maken om die verandering te verbeelden en daarmee in gang te zetten

Vanuit deze achtergrond heeft Pim lang gewerkt in het Midden-Oosten. Daarnaast is hij enorm geboeid en gepassioneerd over sociale verandering die ontstaat vanuit de energie van (vaak) jonge mensen. Na zoveel mooie mensen en voorbeelden te hebben leren kennen op allemaal plekken in de wereld, wilde hij in zijn eigen stad Arnhem aan de slag, om de stad samen nog mooier te maken.

Pim was eerder actief binnen vredesbeweging PAX en startte samen met zijn partner Paula Pfauth M.OOST, een platform voor verbinding en mooie en inspirerende verhalen uit en van het Midden-Oosten.

© 2024 Bureau Ruimtekoers