Steun Ruimtekoers met haar maatschappelijke missie

Vanuit de straten, scholen en wijkcentra bouwen we aan een beweging die oprecht werk maakt van een gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving én een cultuursector voor iedereen. Dat kunnen we niet alleen. We hebben jouw hulp nodig. Word vriend van Ruimtekoers voor slechts 100,00 euro per jaar, belastingvrij.

Samenwerken aan inclusieve steden, buurten en wijken

Dat kan alleen wanneer iedereen inspraak heeft in beleidsvorming en daar toegang tot heeft. Dat is het doel van de onafhankelijke stichting Ruimtekoers. De stichting bestaat uit een volledig vrijwillige raad van toezicht en faciliteert de projecten die Ruimtekoers initieert, door het werven van fondsen, het adviseren van makers en inwoners en het voeren van projectcoördinatie. Ook deelt de stichting haar relevante inzichten die voortkomen uit onderzoek naar deze projecten met publiek toegankelijke essays, publicaties en bijeenkomsten.

Help je Ruimtekoers?

Ruimtekoers komt tot stand dankzij subsidies, bijdragen van sponsors en fondsen én door de gewaardeerde steun van jou, ons publiek. Jouw bijdrage is van groot belang om Ruimtekoers mogelijk te maken.Met jouw bijdrage ...

Bereiken wij doelgroepen die doorgaans niet worden bereikt en empoweren wij hen om langdurig betrokken te blijven. Bovendien brengen we het o zo nodige kunstenaars- en ontwerpersperspectief in bij lokale en regionale beleidsvorming waardoor er een meer gelijkwaardige samenwerking ontstaat tussen inwoners, beleidsmakers en kunstenaars.”

Yosser Dekker

yosser@ruimtekoers.nl 06-49947864

Vriend worden?

Voor 100,00 euro per jaar ben je vriend van Ruimtekoers. Je krijgt als eerste de laatste nieuwtjes te horen via een speciale nieuwsbrief en kunt zo ook als eerste kaartjes kopen voor presentaties. Meer doneren mag natuurlijk ook. Daarom is Stichting Ruimtekoers een culturele ANBI. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra voordelige belastingaftrek. Door te doneren, wordt je vriend van Ruimtekoers. En dankzij deze extra belastingaftrek is dat dus éxtra voordelig. Wil je eerst meer informatie of heb je nog andere vragen? Schroom dan niet te mailen naar info@ruimtekoers.nl. Alvast heel erg dank voor jouw steun!

Meer over de ANBI status van Stichting Ruimtekoers

Laten we samen leren. Doe mee met de Ruimtekoers Akademie!

Samen met jou onderzoeken en vernieuwen we participatief ontwerp en gemeenschapskunst. Ervaar participatief werken tijdens workshops en verdiep je kennis tijdens lezingen of met onze artikelen. Zo leren en ontwikkelen we samen. Doe je mee?

Ontdek onze Akademie →

© 2024 Bureau Ruimtekoers