Ruimtekoers & toegankelijkheid

Samen met deskundigen vanuit APCG werken we aan de toegankelijkheid van ons programm voor mensen met een anders werken lichaam. Samen werken aan een programma voor iedereen is daarbij ons uitgangspunt.

Cultuurprogramma’s voor iedereen

Samen met deskundigen vanuit APCG werken we aan de toegankelijkheid van ons programma voor mensen met een beperking. ‘samen werken aan programma’s voor iedereen’ is daarbij ons uitgangspunt. Omdat we door COVID-19 soms een andere versie van onze programma’s ontwikkelen, dan we in eerste instantie hadden gepland, hebben we ook andere mogelijkheden en uitdagingen om ons programma toegankelijk te maken, zoals met alles in deze tijd heeft dat voordelen en nadelen. We doen ons best om het zo goed mogelijk te doen en wij zijn lerende.

We nodigen je graag uit om vooral je ervaringen en tips te delen hoe we Ruimtekoers nog toegankelijker kunnen maken. Neem daarvoor contact op met Robin Atema via robin@ruimtekoers.nl of via 06 21432134.

Een prettig verblijf

Mocht je hulp nodig hebben, dan hebben we altijd vrijwilligers paraat om je te helpen. We doen ons best om jouw of jullie verblijf zo fijn mogelijk te maken. Alleen soms kunnen we vanwege de drukte of de aard van de aanvraag niet alles verwezenlijken. Neem vooraf contact op via info@ruimtekoers.nl om je vraag voor te leggen. Ook zijn wij bereikbaar via 06 21432134.

© 2022 Bureau Ruimtekoers