Ruimtekoers & Covid-19

We kunnen iedereen in zoverre gerust stellen: ons hele programma is opgezet zodat het past binnen de geldende maatregelen. We volgen de richtlijnen en informatie vanuit de Rijksoverheid en passen zo nodig onze activiteiten aan. 

Maatregelen bij activiteiten

De activiteiten van Ruimtekoers hebben een maximaal aantal bezoekers, activiteiten vinden plaats op duidelijk afgebakende plekken (zoals in een tent of een stuk gras met een hek eromheen), er is voldoende mogelijkheid om anderhalve meter afstand te houden en we zorgen voor voldoende hygiëne.

Doe je mee?

We vragen aan elke bezoeker om zich, ten alle tijden, te houden aan de volgende algemene regels. Dit geldt ook voor vrijwilligers en werknemers van Ruimtekoers.

  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand
  • Zorg voor goede hygiënemaatregelen, was regelmatig je handen, hoest en nies aan de binnenkant van de elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze gelijk weg en schud geen handen
  • Blijf thuis bij milde vermoeidheidsklachten zoals snotteren, hoesten, keelpijn of koorts
  • Blijf thuis als je huisgenoten hebt met koorts
  • Gebruik het openbaar vervoer alleen als het echt niet anders kan
  • Reis zo veel mogelijk lopend of met de fiets

Voor elke activiteit is het nodig om een ticket te reserveren. Dat kun je online doen. Je wordt gevraagd contactgegevens achter te laten ten behoeve van het bevorderen van bron- en contactonderzoek indien de GGD hierom vraagt. Het scannen van de ticket(s) gebeurt door het uitgeprinte of mobiele ticket neer te leggen op een tafel en de bezoeker te vragen een stap terug te zetten. Vervolgens zal het ticket gescand worden. We bewaren je gegevens daarom maximaal 14 dagen.

Volg de instructies

We hebben maatregelen getroffen zodat we anderhalve meter afstand kunnen houden en toch een mooie ervaring kunnen hebben. Dit lukt natuurlijk alleen als we het samen doen. We vragen je dan ook om tijdens je bezoek de looproutes en instructies van ons personeel nauwlettend te volgen.

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

Laten we samen leren. Doe mee met de Ruimtekoers Akademie!

Samen met jou onderzoeken en vernieuwen we participatief ontwerp en gemeenschapskunst. Ervaar participatief werken tijdens workshops en verdiep je kennis tijdens lezingen of met onze artikelen. Zo leren en ontwikkelen we samen. Doe je mee?

Ontdek onze Akademie →

© 2024 Bureau Ruimtekoers