De muzikale talenten van Zuiderstroom hebben hard aan hun muzikale masterpieces gewerkt. Eén voor één releasen ze hun tracks! En Zuiderstroom gaat door met een nieuwe ronde. Stay tuned!

Zuiderstroom 2.0

In januari begon de tweede ronde van Zuiderstroom. De vijf muzikale talenten hebben gewerkt aan hun muzikale masterpiece en de doorontwikkeling van hun eigen toekomstperspectief. Dit door middel van wekelijkse bijeenkomsten met artiest Cassandra Onck en jongerenwerker Jeffrey Neijs van Power Plug NL. Op die manier werden de talenten muzikaal en persoonlijk gecoacht. Daarnaast vonden er een aantal masterclasses plaats, waarin gewerkt werd aan professionaliteit, zelfstandigheid en ondernemersvaardigheden.

Als slotstuk stonden de deelnemers op woensdag 13 juli op het podium voor een volle zaal in Luxor Live!

Renée van Bureau Ruimtekoers

De jongeren hebben echt een boost in hun zelfvertrouwen gekregen. Er werd gefilmd, er was keihard applaus, dat smaakte voor hen naar meer!

Lees meer over Zuiderstroom LIVE

Nieuwe samenwerkingen

En we gaan door. Afgelopen maand zijn verschillende tracks van de Zuiderstroomtalenten gereleased. En ook Cassandra en Jeffrey gaan door, met nieuwe én oude talenten die supergemotiveerd zijn om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. In de eerste bijeenkomst ontstonden direct nieuwe samenwerkingen. Er waren gesprekken over persoonlijke doelen en manieren om die doelen te bereiken. Een waardevolle start van een nieuwe ronde!

luister hier 'Tropical Love'

luister hier 'But I Like it'

luister hier 'Loslaten'

Meer over het project Zuiderstroom

Masterclass Kimono

Donderdagavond  22 september vindt er weer een masterclass plaats! Deze wordt gegeven door Arnhemse rapper KIMONO in jongerencentrum Fresh.

Bijzijn en meedoen is gratis, maar meld je wel even aan via onderstaande button!

KIMONO is een producer / songwriter uit Arnhem en een voorloper in de sound van de hedendaagse R&B. Zijn eerste singles ‘Besef Dat’ en ‘Positie’ worden al snel opgepikt door bekende media waaronder 3voor12, Noisey en i-D Magazine. KIMONO werkt in de tussentijd samen met bekende artiesten uit de NL hiphop scene waaronder Jonna Fraser, LouiVos, Defano Holwijn en Ares.

Wil je meer weten over KIMONO? Check zijn Instagram-account!

Ik ben bij de Masterclass

Wil jij ook jongeren betrekken in de wijk of bij je culturele instelling?

Laat het ons weten! Projectleider Renée vertelt er graag meer over:

“Door te werken vanuit de leefwereld van de jongeren weten we met Zuiderstroom bijzondere verbindingen te realiseren. Die zijn niet eenmalig, maar duurzaam! Nog steeds zoeken leden van muziekverenigingen en de jongeren elkaar op!”

© 2024 Bureau Ruimtekoers