Kleur op de Drieslag, hoe we samen het winkelcentrum bloemrijker maken!

Afgelopen zaterdag stonden we met kunstenares en bewoonster Feilin en bewoner Kai op winkelcentrum de Drieslag. Daar organiseerden we samen de activiteit: "Kleur op de Drieslag". Bezoekers verbeelden door middel van verf hun voorkeuren voor een bloem- en plantrijker winkelcentrum.

De wijk wordt steeds groener!

Zo werken we samen met inwoners toe naar een mooiere en groenere Drieslag. Ondertussen werden er gesprekken gevoerd over hoe het wonen in de wijk Malburgen is, onder genot van een kopje Turkse thee van bakkerij Dilan. Op deze dag stond de hele Drieslag in het teken van groen en schoon. Buurtinitiatief Heel Arnhem Schoon organiseerde een opruimactie op het winkelcentrum en bij de Salvatorkerk werden planten ingepland, bijenhotels gebouwd en stekjes uitgedeeld. Alle helpers sloten de dag af met een lekker ijsje van IJsje Zuid.

Ik wil meedoen!

Lijkt het je leuk om ook mee te denken over een groenere Drieslag? Op 23 en 24 september gaan we de planten planten en bakken bouwen en versieren. Lijkt het je leuk om mee te doen? Mail dan eventjes naar jorine@ruimtekoers.nl.

Wil jij ook werken aan groene initiatieven in de wijk?

Wij helpen jou graag met een project zoals Werkplaats de Paardenbloem. Daarin bepalen betrokken inwoners, van allerlei achtergronden en die nog niet eerder betrokken waren bij buurtinitiatieven, hoe hun groene leefomgeving vorm krijgt. Dat proces begeleiden wij. Misschien wel wat voor jou? Laat het weten, Yosser vertelt er graag over!

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers