Woon je in Immerloo, maar mis je soms verbinding met je wijk? Niets werkt beter dan samen koken, verhalen delen, en het proeven en eten van elkaars lievelingsgerechten. Hou je van koken en eten? Doe mee!

Ik kook mijn verhaal

Samen koken en eten verbindt ons al eeuwenlang. We deden het eerder al tijdens de projecten Ik kook mijn verhaal en Nieuwe Arnhemse meisjes. Niets werkt beter dan samen koken, verhalen delen, en het proeven en eten van elkaars lievelingsgerechten. Achter ieder gerecht schuilt een persoonlijk verhaal!

Ontmoeten

Samen met partners in Immerloo, waaronder chefkok Allon Cheng, starten we daarom een erfgoedproject, waarbij we met bijeenkomsten een schakel willen vormen tussen jou, als inwoner van Immerloo, en jouw buren. Tijdens verschillende kookbijeenkomsten, waarin op een laagdrempelige manier ruimte is om je verhaal te delen, willen we elkaar ontmoeten. Dit doen we samen met Iman, Ali, Rama en Shaheera.

De recepten, persoonlijke verhalen en ontmoetingen krijgen extra ruimte tijdens een Ramadan Iftar evenement, op 13 april, waarmee we ook de lente vieren.

Zo laten we de diversiteit die Immerloo rijk is zien, bouwen we nieuwe verbindingen en werken we samen aan trots en zelfvertrouwen in de wijk.

Wat, waar, wanneer?

We komen op 4 middagen samen om recepten te delen, te koken en te proeven onder leiding van Iman, Ali, Shaheera, en Allon.

Wanneer en waar? (je kunt 1 of meerdere dagen meedoen en op ieder moment instappen)
1 maart en 24 maart* om 15.00u: De Plint, Brandenburgseplein
13 april* om 16.00u: Huis voor de Wijk, Eimerssingel-Oost
24 mei om 15.00: De Plint, Brandenburgseplein

Aanmelden viai
• Email: ali@ruimtekoers.nl
• Bellen met 0633006071
• Aanmelden bij de Plint op het Brandenburgseplein in Immerloo.

*Tijdens de Ramadan koken we samen, maar eten we niet. Je kunt het eten mee naar huis nemen.

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers