Gezocht: Verhalen van vroeger over Malburgen, Immerloo en ’t Duifje

Hoe lang woon of werk jij al in Malburgen, Immerloo of 't Duifje? Heb je verhalen over hoe het vroeger was? Of heb je misschien foto's of zelfs video's. Dan is theatermaker Karlijn van Kruchten op zoek naar jou! 

De geschiedenis tastbaar maken

Karlijn wil de geschiedenis van de wijken zichtbaar maken en is daarvoor op zoek naar mensen die haar kunnen helpen. Alle verhalen over vroeger zijn welkom zodat Karlijn die samen met jou kan vertalen naar een route door de wijk. Op de route vind je dan foto’s, geluidsfragmenten en teksten van jou over vroeger. Zo maken we de geschiedenis van onze wijk zichtbaar en tastbaar voor iedereen!

Doe je mee?

Heb jij herinneringen aan het schaatsen op De Rijn? Of aan de houten kerk naast het huidige winkelcentrum de Drieslag? Ging je altijd voetballen op een specifiek pleintje? Karlijn wil het allemaal weten! Wil je iets delen? Mail dan naar karlijn@ruimtekoers.nl

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

Laten we samen leren. Doe mee met de Ruimtekoers Akademie!

Samen met jou onderzoeken en vernieuwen we participatief ontwerp en gemeenschapskunst. Ervaar participatief werken tijdens workshops en verdiep je kennis tijdens lezingen of met onze artikelen. Zo leren en ontwikkelen we samen. Doe je mee?

Ontdek onze Akademie →

© 2024 Bureau Ruimtekoers