Een muzikale voorstelling: Alleen Sukkels Hebben Het Druk! ;-)

Theatermakers Karlijn van Kruchten en Esther de Haas presenteren samen met de medewerkers van 2Switch de muzikale theatervoorstelling ‘Alleen sukkels hebben het druk ;-)’. Een welkome reminder om altijd ruimte te maken voor je passies en dromen, hoe druk je soms ook bent.

Zet 17, 18 en 19 december in je agenda!

Een voorstelling over ruimte maken voor je passie

Het is maart 2020 en Arnhem gaat in lockdown. We zouden eindelijk ruimte maken voor weggestopte passies en verlangens, weet je nog? Nou, zo was het niet voor iedereen. De ambitieuze theatermakers Karlijn van Kruchten en Esther de Haas dompelden zich onder in de wereld waar de lockdown niet per sé met vreugdezucht werd ontvangen. Als vrijwilliger werkten zij maanden bij de Voedselbank en maakten kennis met hen die leven in een armoedesituatie. Ook gingen zij aan de slag bij Kringloopwinkel 2Switch waar zij werkten met mensen die behoefte hebben aan ondersteuning in hun zoektocht naar ontwikkeling en passend werk.

Tijdens deze maanden werden vooroordelen gekanteld, spiegels voorgehouden en te grote ambities bevraagd. Want, gaan die passies nou over het grootste dat je over vijf jaar bereikt móét hebben? Of aan de stapjes van groei die bijdragen aan dagelijks geluk? Hoe maken we met elkaar ruimte om te kunnen genieten van de persoonlijke momenten die ons mens maken?

Het decor voor deze eindejaarsvoorstelling is de winkel en het magazijn van 2Switch. Vanuit deze, voor hen veilige ruimte, blikken de medewerkers van 2Switch en de theatermakers terug op hun gedeelde momenten van persoonlijke groei. Bovendien delen zij met het publiek de lessen voor een nieuw jaar vol met passies en dromen die werkelijkheid worden.

Informatie

De locatie voor de voorstelling is 2Switch aan de Westervoortsedijk 120 6827 AX in Arnhem. Parkeren is mogelijk, maar fietsen is gezonder 🙂

Er worden drie voorstellingen gespeeld. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 december is inloop om 19.30 uur en de start om 19.45 uur, einde om 21.00 uur. En zondag 19 december is de inloop om 15.30 uur, de start om 15.45 uur en het einde om 17.00 uur. De voorstelling bestaat uit een route door de winkel van 2Switch en een afsluitende voorstelling in het magazijn. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Na de voorstelling is er ruimte voor gesprek aan de bar in de winkel van 2Switch. Kan je niet wachten om iets met ons te delen? Mail dan vooral naar info@ruimtekoers.nl.

Kaartjes kosten 5,00 euro. Vrienden van de deelnemers of mensen met een Gelrepas betalen 2,50 voor een vriendenticket. Je kunt ook een kaartje kopen van 17,50. Dan wordt er 12,50 van je ticketprijs overgemaakt aan Stichting Kruispunt, zij ondersteunen dak- en thuislozen met een huiskamer in Arnhem en kunnen bijdragen in de koude maanden van het jaar goed gebruiken.

 

 

© 2024 Bureau Ruimtekoers