Dit jaar vieren we weer: De Sunshower Picknick: 18 juni 2022

Dansende mensen tijdens de sunshower picknick in 2021

De winkeliers van Winkeliers van De Drieslag nodigen jou van harte uit om samen te picknicken! Zij bereiden lekkere hapjes, wij zorgen voor de muziek, dans en gezellige tafels. Zo proef je de drieslag, ontmoet je jouw buren en vier je samen de zomer! Zien we je dan?

De Sunshower Picknick in 2021

In 2021 organiseerden winkeliers samen met enthousiaste inwoners en kunstenaar en ontwerpster Tina Lenz de eerste editie van de Sunshower picknick. Iedereen kon zijn/haar eigen picknicktas vullen met de specialiteiten van de winkeliers aan de drieslag. En dat, was een groot succes! Want zo proef je de Drieslag en ontmoet je jouw buren!

Ook is dit het moment om samen stil te staan bij de komst van de zomer. Samen eren we de langste dag van het jaar en vieren we het licht! Een echte Sunshower Picknick dus.

Kom samen genieten!

De winkeliers van Winkelcentrum de Drieslag hebben de lekkerste hapjes en drankjes voor jou klaar staan. Deze haal je op met je eigen stempelkaart en tasje. Wij zorgen voor lange gezellige tafels om aan te eten en elkaar te leren kennen.

Waar en wanneer?

Op zaterdag 18 juni van 11.00 tot 15.00 uur ben je van harte welkom om te genieten! Er is plek voor 150 buren. Een kaartje, mét zeer goed gevulde picknicktas voor één persoon kost je slechts 3,50 euro.

De tasjes zijn uitverkocht, maar kom langs! Er zijn optredens, muziek, en het wordt sowieso gezellig!

Heb je een heel bijzondere reden om tóch nog een tasje te bemachtigen? Mail pim@ruimtekoers.nl
Hij kan voor je kijken of er een plekje is vrijgekomen.

Proef de drieslag, ontmoet je buren en vier de zomer!

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers