Tina Lenz

Tina Lenz is design-antropoloog. Vanuit haar kennis en brede visie op de wereld is ze voor ons bij Bureau Ruimtekoers een enorme aanwinst.

Hoe meer zielen …

Toekomstgericht, trans-disciplinair en collectief werkt ze aan vele sociaal-culturele projecten. Door mensen uit te nodigen tijdens het ontwerpproces ontstaan er een tal van extra mogelijke uitkomsten. Dit maakt ons bij Ruimtekoers onwijs enthousiast, hoe meer zielen hoe meer vreugd, of zoals het geval is bij deze maker: hoe meer zielen des te meer visies. Wij appreciëren Tina haar werkwijze en ambities. Tina’s werk maakt ons nieuwsgierig naar alle mogelijke uitkomsten aan het einde van ieder project.

In 1999 behaalde Tina een master Design aan het Sandberg Instituut. In 2009 nam zij deel aan een premaster Antropologie VU Amsterdam, gevolgd door een Erasmus exchange KU Leuven. In 2017 behaalde zij de master Kunsteducatie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Naast haar werk als maker is zij werkzaam als cultuur expert master Industrieel Ontwerpen TU Delft, geeft ze het vak Design Antropologie aan de Design Academie Eindhoven, heeft ze een aanstelling als docent artistiek onderzoek aan de HKU en is ze visiting-professor bij Central Academy of Fine Arts Beijing. Ook geeft Tina workshops, lezingen en doet zij artistiek onderzoek.

Meer weten of samenwerken met Tina?

Ben jij enthousiast, en wil je samen met Ruimtekoers maken?

Neem dan contact op met programmamaker Yosser

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

Laten we samen leren. Doe mee met de Ruimtekoers Akademie!

Samen met jou onderzoeken en vernieuwen we participatief ontwerp en gemeenschapskunst. Ervaar participatief werken tijdens workshops en verdiep je kennis tijdens lezingen of met onze artikelen. Zo leren en ontwikkelen we samen. Doe je mee?

Ontdek onze Akademie →

© 2024 Bureau Ruimtekoers