Samira Souhoka

Samira Souhoka studeerde af als fotograaf, met een diploma in AV-productie (film). Al vanaf jonge leeftijd, toen ze met haar tweelingbroer met de camera van hun vader filmde, was ze bezig met het bedenken en ontwikkelen van hun eigen verhalen.

Passie voor beeldverhalen

Die passie voor beeldverhalen is altijd gebleven. Tijdens haar opleiding tot mode/maatkledingspecialist, schafte ze haar eerste spiegelreflexcamera aan. Een jaar later koos ze volledig voor een studie Fotografie. In de laatste jaren van die opleiding vond ze opnieuw haar liefde voor film. ‘Mijn passie is het helpen van mensen om hun eigen verhaal te vertellen door middel van beelden. Of het nu gaat om een foto die een bijzonder moment vangt of een film die een verhaal vertelt. Ik streef ernaar om jouw unieke ervaringen op een authentieke manier vast te leggen.’

Samenwerken met Ruimtekoers

Naast haar eigen projecten en opdrachten werkt Samira ook bij Ruimtekoers als fotograaf. Daar legt ze verschillende projecten vast op de gevoelige plaat én staat ze klaar om portretfoto’s te maken van deelnemers, zoals bij Zuiderstroom en Route Malburgen.

Meer weten, of samenwerken met Samira?

Ben jij enthousiast, en wil je samen met Ruimtekoers maken?

Neem dan contact op met programmamaker Yosser

© 2024 Bureau Ruimtekoers