Nikki Loef

Nikki is grafisch ontwerper en kunstenaar. Ze maakt vanuit een diversiteit aan vormen, kleuren en maten. Het verbinden, samen brengen en werken vanuit andere (culturele) perspectieven is terug te vinden in de projecten waar zij deel aan neemt.

Kleurrijke tentoonstellingen

Nikki heeft ArtEZ afgerond en werkt nu als freelance ontwerper, voorheen bij onder andere circus Andersom en nu zelfstandig. Hiernaast maakt zij met haar werk onderdeel uit van verschillende projecten en producties. Zo ook bij Musea Cultura in samenwerking met maker Tina Lenz. Hier maakte ze kennis met al wat de drieslag en de wijk Malburgen te bieden heeft. Al deze krachten werden gebundeld, gekoppeld en in elkaar verworven waardoor er een kleurrijke tentoonstelling plaats wist te vinden in een beweegbaar eigen museum.

Nikki Loef

Verhalen vertellen is van alle tijden, van alle plaatsen en Culturen. Persoonlijke, grappige, ontroerende, aangrijpende, leerzame verhalen; we hebben ze allemaal. Allen soms vergeten we te luisteren. Maar als er iets is dat ons kan verbinden, dan is het wel het verhalen uitwisselen met elkaar.

Meer weten of samenwerken met Nikki?

Hee maker, wil jij samen met ons maken?

Neem dan contact op met onze programmamakers!

We zijn altijd op zoek naar kunstenaars en ontwerpers wiens werk geworteld is in maatschappelijke beweging. Wil je meer weten over hoe wij met onze makers werken?
Kijk dan eens hier.

© 2024 Bureau Ruimtekoers