Mauro Casarini

Mauro verbindt verschillende geluiden en groepen met zijn muzikale ideeën en producties. Hij neemt het publiek mee, ontroert hen en zet een deurtje open om binnen te gluren bij de ander, dit doet hij op zijn geheel eigen en zeker unieke werkwijze.

Nieuwsgierig naar geluiden

Mauro is nieuwsgierig naar nieuwe geluiden en de omgeving.  Zijn werk klinkt niet overal hetzelfde en dat maakt het zo interessant. Hoe omgeving en muziek met elkaar in contact staan en nog belangrijker met elkaar in contact blijven staan wordt door Mauro zijn werk tastbaar.

 

Mauro Casarini

"We hopen echt dat het publiek een, voor hen, nieuwe kant van Arnhem gaat horen. Dat ze nieuwsgierig worden naar elkaar en misschien na onze installatie toch eerder een gesprekje aankopen met iemand die ze niet kennen"

Mauro heeft de opleiding Muziektheater aan ArtEZ in 2019 afgerond en is sindsdien te zien bij verschillende producties en theaters. Zo speelde hij Sjakoo in de gelijknamige voorstelling van Linea Rekta en werkte hij mee aan producties als: Continenten – De Mart van Berckel Groep & De Nieuwe Oost, CARRY/JUMP/CATCH – The Poetic Disaster Club en Zuiderstroom. Naast al deze producties brengt deze maker muziek uit onder de naam MAÜ.

Meer weten of samenwerken met Mauro?

Ben jij enthousiast, en wil je samen met Ruimtekoers maken?

Neem dan contact op met programmamaker Yosser

© 2024 Bureau Ruimtekoers