Karlijn van Kruchten

Karlijn van Kruchten is theatermaker, zangeres en actrice. Deze creatieve duizendpoot beschikt over een enorme stem. Een stem waarmee ze verschillende taboes kan en doet doorbreken.

Een plek in de samenleving

Wij zijn geïnspireerd door haar enorme drive om eenieder een plek te geven in de huidige samenleving. In haar eigen werk (performances) en haar community art projecten zoekt zij naar een verbintenis met de samenleving. De taboes die we kennen in onze maatschappij rondom armoede, eenzaamheid, exclusiviteit, en vrouwen-intimidatie wil zij doorbreken en nog liever opheffen.

De verbinding die zij creëert met de samenleving en dus haar publiek zet aan tot actie. Doordat eenieder zich weet te herkennen in de maatschappelijke problemen die zij vertolkt op een creatieve wijze, is haar werk niet alleen gedurfd maar bovenal hard nodig!

Karlijn van Kruchten (1996) studeerde in 2019 af aan de opleiding Muziektheater op ArtEZ in Arnhem en is sindsdien werkzaam als muziektheaterperformer en theatermaakster. Zo speelde ze o.a. in de voorstellingen Wie is Baas? van Het Geluid Maastricht en Studio52nd en Roos & Ariadne van Het NUT.

Samenwerken met Karlijn?

Ben jij enthousiast, en wil je samen met Ruimtekoers maken?

Neem dan contact op met programmamaker Yosser

© 2024 Bureau Ruimtekoers