Jeffrey Neijs

Jeffrey Neijs is ervaren in het begeleiden en coachen van jongeren. Hierbij legt hij de focus niet op dat wat de jongere niet beheerst, maar juist op de competenties en talenten die de jongere wel beheerst.

Verlang naar dat wat je hebt!

Door jongeren aan te spreken op dat wat hun dagelijks bezig houdt en ze kennis te laten maken met dat wat hun te wachten staat, ontstaat er een goede basis. Deze maker gaat het klaarstomen van jongeren niet uit de weg, integendeel; Jeffrey weet, door zelf onderdeel te blijven van zijn doelgroep, een open en betrouwbare coach te zijn voor de jongeren. Hij geeft vanuit zijn eigen ervaringen en professie zijn eerlijke mening, is bij de tijd en weet wat er speelt in de belevingswereld van de jeugd. Deze positieve instelling delen wij met deze maker. Verlang naar dat wat je hebt!

Jeffrey Neijs is oprichter van het platform Power Plug NL, een platform waarmee hij jongeren helpt perspectief te vormen bij hun eigen carrière of andere ontwikkelingen in het leven. Ook werkte hij als radio DJ bij FunX, begeleidde artiesten bij het urban label S.C.A.N Music Records en programmeerde verschillende urban Culture Events.

Samenwerken met Jeffrey?

Ben jij enthousiast, en wil je samen met Ruimtekoers maken?

Neem dan contact op met programmamaker Yosser

© 2024 Bureau Ruimtekoers