Esther de Haas

Esther is zangeres, theatermaker, performer en docent. Na haar opleiding aan ArtEZ heeft ze zich gefocust op theater en muziek. Ze zingt met met haar zangkwartet FEMME en werkt als docent in theater en musical.

Maatschappelijke thema’s

Esther zoekt binnen haar werk thema’s op waar een taboe op rust, of waar simpelweg niet genoeg over gesproken wordt. Haar werk opent ogen en laat zien dat het er allemaal mag en kan zijn en bovenal echt is. Het doorbreken van kaders en het buiten gebaande paden gaan is wat haar werk zichtbaar, verfrissend en vernieuwend maakt.

Meer weten of samenwerken met Esther?

Esther maakt eigen muziektheatervoorstellingen. Met haar Collectief MENS& heeft ze een voorstelling over fast fashion op het Winterkaravaan Festival in Alkmaar gespeeld. Ook speelt ze in jongerenvoorstellingen met een maatschappelijke boodschap, én deed ze samen met Karlijn van Kruchten het project Iedereen Wordt Mens, wat resulteerde in de film Alleen Sukkels Hebben Het Druk! ;-).

Wil je meer weten of met ons samenwerken?

Dat lijkt ons heel leuk! Laten we samen aan de slag! We helpen je graag met het verduidelijken van je plannen, met een creatieve brainstorm. We luisteren goed en we houden ervan om te inspireren met onze inzichten. Interesse? Neem eens contact op met Renée. Tot snel!

© 2024 Bureau Ruimtekoers