Dana Dijkgraaf

Elke kleine stap kan een verschil maken, iets waar wij Dana compleet in vinden. Dana wil van de wereld graag een betere plek maken. Dit door de natuurlijke en culturele factor ervan te koesteren en opnieuw te ontdekken. Samen.

Schoonheid in het alledaagse

Met haar werk laat zij ons de schoonheid terugvinden in alledaagse objecten, beelden of ervaringen. Haar werk laat ons voorbij gewenning kijken, dat wat ons als kind kon verbazen brengt zij terug. Door duurzaamheid plek te geven binnen haar werk, geeft ze ons mee liever en bewuster om te gaan met de wereld om ons heen.

Dana Dijkgraaf (1990) is een Grafisch Ontwerper en Art Director, gevestigd in Arnhem. Met haar passie voor vorm, kleur en weldoordachte concepten, komt zij met ontwerpen die sprankelen en het verhaal goed visualiseren. In 2014 heeft Dana haar ontwerpstudio DDD gestart in Arnhem. Over haar vak heeft zij een on-uitputtend enthousiasme. Met haar ontwerpstudio beschermt en voegt zij schoonheid toe, in beeld, woord en daad. Haar opdrachtgevers zijn werkzaam in verschillende industrieën bijvoorbeeld mode, kunst, of non-profit. Toch delen zij allemaal diezelfde passie als Dana, passie voor de wereld om hun heen en dat wat simpelweg al is.

Samen met Dana werken?

Ben jij enthousiast, en wil je samen met Ruimtekoers maken?

Neem dan contact op met programmamaker Yosser

© 2024 Bureau Ruimtekoers