Allon Cheng

Allon Cheng zet zijn talenten en ambities in om te verbinden en samen te brengen. De samenwerking met deze maker komt voor ons perfect overeen met onze werkwijze en visie!

Je bent wat je eet!

Als kind van een restauranthouder hielp Allon Cheng vanaf jongs af aan al mee in de zaak van zijn ouders. Na jarenlang zelf een restaurant op hoog niveau te hebben gerund, vormen koken en eten een belangrijk onderdeel van zijn leven. Eten is hetgeen waar alles mee start, je gezondheid, het leven en natuurlijk samenzijn, aldus Allon. Drie jaar geleden richtte hij Stichting Vitanos op, om zijn visie op eten in de wijken zichtbaar en tastbaar te maken.

Stichting Vitanos helpt wijkbewoners gezond en vitaal te worden of te blijven. De huidige samenleving stelt hoge verwachtingen aan de zelfredzaamheid, iets waar niet iedereen aan kan voldoen. Door actief te organiseren, ondersteunen en verbinden, streeft deze stichting naar meer samenwerking en een complementerend aanbod om de zelfredzaamheid van individuele bewoners te vergroten, en het vermogen tot samenredzaamheid in buurten en wijken te bevorderen.

Samen met vrijwilligers en wijkpartners maakt Allon Cheng zich sterk voor het creëren van smakelijke ontmoetingen in Arnhem en omstreken. Samen werken ze aan een plek waar iedereen een bijdrage kan leveren en waar gasten voor een kleine, toegankelijke prijs kunnen genieten van heerlijk eten.

Ben jij enthousiast, en wil je samen met Ruimtekoers maken?

Neem dan contact op met programmamaker Yosser

© 2024 Bureau Ruimtekoers