een icoon voor Creatieve workshops & inspiratiesessies

Creatieve workshops & inspiratiesessies

Wij zijn creatieve denkers en doeners. Met onze creatieve blik en aanpak, zorgen wij tijdens workshops & inspiratiesessies voor verwondering bij de deelnemers. En die verwondering draagt bij aan het oplossen van vraagstukken tijdens de workshop, en heeft na de workshop of sessie een positief effect op de dagelijkse activiteiten.

Wij zijn creatieve denkers en doeners!

Ja, dat kunnen we wel zeggen over ons team. Stuk voor stuk denken wij in mogelijkheden en weten we: als het niet linksom kan, kan het wel rechtsom, rechtdoor of omhoog. Onze creativiteit zit in het vernieuwend denken, vraagstukken van meerdere kanten bekijken, alle geluiden en signalen aanvoelen om daarmee oplossingen en richtingen te ontwikkelen voor een prettige leefomgeving.

Sharing is caring

Wat we inmiddels ook weten is dat wij met onze creativiteit, wij noemen het ook wel verbeeldingskracht, anderen verder kunnen helpen en inspireren. Met onze creatieve workshops & inspiratiesessies organiseren we dit en delen we graag onze creativiteit en verbeeldingskracht. De verwondering die dit teweegbrengt bij deelnemers is soms heel klein en in de uitwerking op dagelijkse activiteiten heel groot. Je kent het wel, als je eenmaal iets ziet, kan je het niet meer niet zien. En die creativiteit en verbeeldingskracht die zorgt voor verandering, delen we graag met jullie tijdens onze creatieve workshops & inspiratiesessies.

Wij houden van workshops en inspiratiesessies!

In ieder project organiseren wij een workshop of activiteit. De perfecte manier om doelgroepen actief te betrekken, inhoud over te brengen of om samen te vormen. We hebben tal van voorbeelden: Zo gingen wij met adviseurs van AEF op pad door Arnhem voor een workshop Creatief Observeren, organiseerden we tijdens een heidag van gemeente Arnhem een inspiratiesessie ‘Alleen Sukkels Hebben Het Druk’ en ontwikkelden we samen met State of Fashion een serie workshops waarbij publiek en ontwerpers samen toekomstbeelden maakten. Ook de Dutch Design Week was onlangs nog bij ons op bezoek, om te komen ‘proeven’ van de heerlijke wijk Malburgen waar wij gevestigd zijn.

In welke richting kan je denken?

  •  we doen kookworkshops
  •  we doen workshops op hogescholen
  •  we doen workshops en presentaties voor bestuurders
  •  we doen workshops observeren

Makkelijk, simpel, zo klein en groot als je wil, van één uur tot één dag en alles ertussen, op locatie op maat, maar altijd vanuit verbeeldingskracht en gewoon doen!

Het resultaat!

En wat levert zo’n creatieve workshop of inspiratiesessie nou op? Inzichten in complexe structuren, verrijking van diverse manieren van aanpakken, ervaren hoe anderen iets ervaren en vooral een supergave herinnering die je bijblijft en je naderhand af en toe nog wakker schudt. 

Wil je meer weten of met ons samenwerken?

Dat lijkt ons heel leuk! Laten we samen aan de slag! We helpen je graag met het verduidelijken van je plannen, met een creatieve brainstorm. We luisteren goed en we houden ervan om te inspireren met onze inzichten. Interesse? Neem eens contact op met Margot. Tot snel!

Bekijk wat we nog meer bieden

Wij zijn creatieve denkers en doeners. Met onze creatieve blik en aanpak, zorgen wij tijdens workshops & inspiratiesessies voor verwondering bij de deelnemers. En die verwondering draagt bij aan het oplossen van vraagstukken tijdens de workshop, en heeft na de workshop of sessie een positief effect op de dagelijkse activiteiten.

Meer lezen

Het organiseren van brede en inclusieve deelname aan cultuur en erfgoed is nog niet zo eenvoudig. Wij organiseren cultuur en erfgoed in én met de leefomgeving en betrekken zo diverse doelgroepen langdurig bij cultuur en erfgoed.

Meer lezen

Het langdurige betrekken van doelgroepen bij vraagstukken in de leefomgeving is niet eenvoudig. Wij werken met co-creatie en participatie aan duurzaam draagvlak door de doelgroep te empoweren zélf aan de slag te gaan.

Meer lezen

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2022 Bureau Ruimtekoers