Zuiderstroom Masterclass: Shalouw Sophy

Op 12 december volgen de deelnemers van Zuiderstroom een masterclass van boeker bij Topbillin' Shalouw Sophy!

Masterclass:
Shalouw Sophy

Tijdens deze masterclass deelt Shalouw Sophy zijn kennis over boekingen en liveshows. Shalouw werkt als boeker bij Topbillin’ en is onder andere verantwoordelijk voor artiesten als: De Jeugd van Tegenwoordig, Ashafar, Josylvio, Gotu Jim, Défano Holwijn en GIAN.

Locatie: De Motion
Brabantweg 115 Arnhem
Inloop 19.00
19.30 – 21.00

Aanmelden en meer info via: info@power-plug.nl of stuur een DM https://www.instagram.com/powerplugnl/

Zuiderstroom 3.0

Elke dinsdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan hun masterpieces. Zang, rap, producen, of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces!

Dit event is alleen voor de huidige deelnemers. Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel actief als artiest en wil je leren van de ervaringen van andere artiesten? Kom dan vooral een keer bij ons langs! Mail info@power-plug.nl

Meer over Zuiderstroom?

Wil je meer weten of met ons samenwerken?

Dat lijkt ons heel leuk! Laten we samen aan de slag! We helpen je graag met het verduidelijken van je plannen, met een creatieve brainstorm. We luisteren goed en we houden ervan om te inspireren met onze inzichten. Interesse? Neem eens contact op met Renée. Tot snel!

© 2024 Bureau Ruimtekoers