Zuiderstroom meet-up, praat mee!

Het is weer tijd voor een Zuiderstroom meet-up! Sluit je aan bij onze masterclass onder leiding van gastspreker Friso van Doesburg.

Praat je mee?

Wij zien tijdens de Zuiderstroomtrajecten hoe waardevol het is om ruimte te creëren waarin je buiten de traditionele kaders kunt leren. Tijdens deze interactieve middag nodigen we jou uit om vanuit je eigen expertise in gesprek te gaan over persoonlijke- en talentontwikkelingstrajecten voor jongeren. In een informele setting verbreden we samen onze visies en (her)ontdek je de talenten van je eigen organisatie.

Friso van Doesburg

Friso van Doesburg ontwikkelde vanuit zijn eigen ervaring met jeugdzorg een methode om jongeren vanuit talentontwikkeling in hun kracht te zetten. Door aan de slag gaan vanuit hun eigen interesses en talent ontdekken jongeren op welke manier zij een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren. Dit helpt hen om zelfstandig hun weg te vinden en gelukkig te worden.

Talentontwikkeling vergt veel geduld en werkethiek. Hoe breng je dit in de praktijk? En wat is daarvoor nodig? Daar gaan we het over hebben in de masterclass.

Blijf hangen om de talenten te zien!

Aansluitend ben je in de avond natuurlijk ook van harte uitgenodigd bij Zuiderstroom LIVE, waarbij de 10 deelnemende jongeren hun eigen muzikale masterpiece presenteren. Meld je aan via het formulier hieronder. Laat meteen weten of je mee-eet 🙂

Meld je aan voor de meet-up!

Zuiderstroom 3.0

Elke dinsdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan hun masterpieces. Zang, rap, producen, of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces!

Lees verder over het project

Wil jij ook jongeren betrekken in de wijk of bij je culturele instelling?

Laat het ons weten! Projectleider Renée vertelt er graag meer over:

“Door te werken vanuit de leefwereld van de jongeren weten we met Zuiderstroom bijzondere verbindingen te realiseren. Die zijn niet eenmalig, maar duurzaam! Nog steeds zoeken leden van muziekverenigingen en de jongeren elkaar op!”

© 2024 Bureau Ruimtekoers