Zuiderstroom: Masterclass SCAN Music Records Amsterdam (besloten)

Op 11 november krijgen de talenten van Zuiderstroom masterclasses van professionals Scandalated en Mr. Dutchflower.

Masterclass:
SCAN Music Records

Op zaterdag 11 november bezoeken de jongeren van Zuiderstroom SCAN Music Records in Amsterdam. Tijdens deze fieldtrip volgen de jongeren twee masterclasses van ervaren professionals uit de muziekindustrie. Scan (a.k.a. Scandalated oprichter van SCAN Music Records) gaat zijn kennis over de muziekindustrie met de jongeren delen. Samen met producer Mr. Dutchflower werken de jongeren aan een songwriting opdracht in de studio. Na de masterclasses is er ruimte om in het studiocomplex van SCAN te werken aan eigen projecten en te connecten met de Amsterdamse scene.

Zuiderstroom 3.0

Elke dinsdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan hun masterpieces. Zang, rap, producen, of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces!

Dit event is alleen voor de huidige deelnemers. Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel actief als artiest en wil je leren van de ervaringen van andere artiesten? Kom dan vooral een keer bij ons langs! Mail info@power-plug.nl

Meer over Zuiderstroom?

Wil je meer weten of met ons samenwerken?

Dat lijkt ons heel leuk! Laten we samen aan de slag! We helpen je graag met het verduidelijken van je plannen, met een creatieve brainstorm. We luisteren goed en we houden ervan om te inspireren met onze inzichten. Interesse? Neem eens contact op met Renée. Tot snel!

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers