Zuiderstroom: Masterclass Optreden op een professionele locatie – Luxor Live (besloten)

Wat gebeurt er allemaal achter de schermen bij Luxor Live voorafgaand aan een show?

Masterclass:
Optreden op een professionele locatie

We laten de talenten van Zuiderstroom een kijkje achter de schermen nemen bij Luxor Live! Hierbij worden we rondgeleid door Jaap. Zo leren de jongeren wat er nodig is voor het opzetten van een show, en kunnen ze vast vragen stellen over wat er bijvoorbeeld beschikbaar is voor hun éigen presentatie. ‘Waar moet ik over nadenken ter voorbereiding van mijn eigen masterpiece?’ Jaap vertelt daarbij hoe dat allemaal in zijn werk gaat en wat (en wie) er allemaal nodig is!

Zuiderstroom 3.0

Elke dinsdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan hun masterpieces. Zang, rap, producen, of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces!

Dit event is alleen voor de huidige deelnemers. Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel actief als artiest en wil je leren van de ervaringen van andere artiesten? Kom dan vooral een keer bij ons langs! Mail info@power-plug.nl

Meer over Zuiderstroom?

Wil je meer weten of met ons samenwerken?

Dat lijkt ons heel leuk! Laten we samen aan de slag! We helpen je graag met het verduidelijken van je plannen, met een creatieve brainstorm. We luisteren goed en we houden ervan om te inspireren met onze inzichten. Interesse? Neem eens contact op met Florien. Tot snel!

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers