Zuiderstroom Masterclass: performance (besloten)

Op 15 februari is het zover, dan treden de jonge talenten van Zuiderstroom op in de bovenzaal van Luxor Live. Om goed voorbereid het podium op te kunnen, krijgen ze op 30 januari een masterclass Performance van niemand minder dan hun eigen Zuiderstroom coaches Cassandra Onck en Jeffrey Neijs!

Samen werken de deelnemers in jongerencentrum en poppodium Willemeen aan hun moves, interactie met het publiek en hun microfoon skills.

Wil jij de talenten op het podium zien shinen? Check ons agenda-item!

Zuiderstroom 3.0

Elke dinsdagmiddag en donderdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan hun masterpieces. Zang, rap, producen, of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces!

Deze masterclass Performance is alleen voor de huidige deelnemers. Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel geinteresseerd? Kom dan vooral een keer langs! Mail renee@ruimtekoers.nl

Meer over Zuiderstroom?

Meedoen, helpen of meer weten?

Aankomend jaar werken Cassandra en Jeffrey samen met de jongeren aan Zuiderstroom. In twee ronden doen de jongeren mee. Ben je enthousiast en wil je meedoen? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met projectleider Renée!

© 2024 Bureau Ruimtekoers