Zuiderstroom: Masterclass met Performance coach Linda Estelle (besloten)

Performance coach Linda Estelle, bekend van het duo T-Spoon met de zomerhit Sex on the Beach, komt naar Arnhem om de jongeren van Zuiderstroom een Performance masterclass te geven!

Samen met Linda Estelle werken de deelnemers aan hun moves, interactie met het publiek en hun beweging en uitstraling. In groepsverband, én één op één! Centraal in de Masterclass staat improvisatie. Want improvisatie kan je ‘redder in nood’ zijn. Door samen te werken aan een minder voorbereid nummer, ontstaan er juist weer nieuwe ideeën en vibes’. 

De Masterclass van Linda Estelle komt sowieso goed van pas, want op 16 februari presenteren de jonge talenten van Zuiderstroom hun muzikale masterpieces op het podium van Luxor! Bij zijn? Check ons agenda-item!

Wil je alvast meer weten over Linda Estelle? Check dan alvast haar Instagram-account.

Zuiderstroom 2.0

Elke dinsdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan hun masterpieces. Zang, rap, producen, of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces!

Dit event is alleen voor de huidige deelnemers. Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel actief als artiest en wil je leren van de ervaringen van andere artiesten? Kom dan vooral een keer bij ons langs! Mail renee@ruimtekoers.nl

Meer over Zuiderstroom?

Meedoen, helpen of meer weten?

Aankomend jaar werken Cassandra en Jeffrey samen met de jongeren aan Zuiderstroom. In twee ronden doen de jongeren mee. Ben je enthousiast en wil je meedoen? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met projectleider Renée!

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers