Zuiderstroom: Masterclass met Mahi Khalesi

Nieuwsgierig naar hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een raplabel? En hoe je je als upcoming artiest in de picture kunt spelen? Meld je aan via de socials van PowerPlug NL aan voor de masterclass van Label director Mahi Khalesi!

Mahi Khalesi is een vrouw met een missie! Zo is ze presentator bij de woordenschat podcast en co-founder van womxnhood. Ze deed de opleiding events en marketing en liet haar dromen werkelijkheid worden. Ze begon haar carrière bij grote labels als Art sounds, Sony music en inmiddels als label director bij ROQ N ROLLA Music.

Daarnaast strijdt ze voor méér vrouwen in de spotlight in de muziekbusiness!

Wil je alvast meer weten over Mahi Khalesi? Check haar Instagram-account.

Naast de deelnemers van Zuiderstroom is er ook plek voor andere geïnteresseerden. Meld je dus snel aan via de socials van Powerplug NL!

Zuiderstroom 3.0

Elke donderdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan het masterpiece van 10 jongeren. Zang, rap, producen, dans of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces!  Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel actief als artiest en wil je leren van de ervaringen van andere artiesten? Kom dan vooral een keer bij ons langs!

Meer over Zuiderstroom?

Meedoen, helpen of meer weten?

Aankomend jaar werken Cassandra en Jeffrey samen met de jongeren aan Zuiderstroom. In twee ronden doen de jongeren mee. Ben je enthousiast en wil je meedoen? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met projectleider Renée!

© 2024 Bureau Ruimtekoers