Zuiderstroom Masterclass: Melanie Esther

Op 15 februari is het zover, dan treden de jonge talenten van Zuiderstroom op in de bovenzaal van Luxor Live. Om goed voorbereid het podium op te kunnen, krijgen ze op 23 januari een masterclass van Melanie Esther, waarin ze op zoek gaan naar hun verhaal als artiest!

Wie ben je als artiest?

Met de masterclass ‘Hoe vind je jouw unieke verhaal als artiest?’ coacht Artist Branding en Social Media Coach Melanie Esther artiesten in het vinden en vertellen van hun unieke verhaal. Wie ben jij als artiest? Waar gaat je muziek over? Waarom doe je dit? Waar wil je bekend om staan? En hoe kun je dit vertalen naar Social Media ideeën?

Met theoretische kennis, actuele voorbeelden van bekende artiesten in diverse genres en met haar 6 jaar aan eigen ervaring neemt Melanie Esther de Zuiderstroomtalenten mee in de wereld van Artist Branding en Social Media. Door het maken van diverse opdrachten komen ze er als artiest in de workshop achter wat hun Artist Branding is en hoe ze dit kunnen vertalen naar online. Ze krijgen allerlei tools en inzichten om hier verder mee aan de slag te gaan zodat ze een sterk merk kunnen ontwikkelen.

Melanie Esther werkt(e) o.a. met Blanks, Typhoon, LUWTEN, Ruben Hein, en coacht verschillende opkomende artiesten.

Zuiderstroom 3.0

Elke dinsdagmiddag en donderdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan hun masterpieces. Zang, rap, producen, of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces!

Bij deze masterclass zijn een paar plekken over! Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel geïnteresseerd? Mail even naar info@power-plug.nl

Meer over Zuiderstroom?

Meedoen, helpen of meer weten?

Aankomend jaar werken Cassandra en Jeffrey samen met de jongeren aan Zuiderstroom. In twee ronden doen de jongeren mee. Ben je enthousiast en wil je meedoen? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met projectleider Renée!

© 2024 Bureau Ruimtekoers