Zuiderstroom: Masterclass Lorenzo Jonathas VOL

Nieuwsgierig naar hoe zaken contractueel in elkaar steken, wat er nodig is voor een goede single/album release en de valkuilen binnen de muziekbranche? Meld je aan via PowerPlug NL voor de masterclass van Lorenzo Jonathas!

Lorenzo Jonathas heeft een hoop ervaring als manager van verschillende HipHop artiesten in Nederland. Zo doet hij het management van Figogang & (gedeeltelijk) Valsbezig en is hij een lange tijd manager van de populaire groep Broederliefde geweest. Ook stond hij aan de wieg van de Zadkine popacademie waarvoor hij de HipHop tak op poten heeft gezet en zelf een aantal jaar als docent werkzaam is geweest.

Genoeg ervaring om jou al zijn tips & tricks mee te geven als artiest zijnde!

 

Elke donderdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan het masterpiece van 10 jongeren. Zang, rap, producen, dans of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces! Tijdens de eerste masterclass ben jij ook uitgenodigd! Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel actief als artiest zijnde en wil je leren van de ervaringen van andere artiesten? Wees welkom!

Lees hier meer over Zuiderstroom!

 

© 2024 Bureau Ruimtekoers