Zuiderstroom: Masterclass Esther Dikkers

Nieuwsgierig naar hoe je geld kunt krijgen om jouw muziek, videoclip of ander creatief idee te kunnen realiseren? Tijdens de Zuiderstroom masterclass krijg je tips en tricks van Esther Dikkers van Schakel025.

Je leert over subsidiemogelijkheden, het maken van een goed plan en hoe een begroting eruit ziet. Daarnaast is er de ruimte om je eigen plannen te pitchen en persoonlijke feedback te krijgen. 

Esther Dikkers is directeur van Schakel025. Schakel025 is het cultuurplatform van Arnhem waar o.a. workshops worden geven over de zakelijke kant van werken in cultuur. Ook de subsidieregeling Stroomversneller  valt onder Schakel025 Esther heeft haar sporen verdiend als producent en zakelijk leider bij diverse theater- en dansgezelschappen.

De workshop wordt gegeven bij Schakel025 in huis. Adres: Van Oldenbarneveldstraat  94-15 (tegenover jumpsquare de trap op).
TOEGANKELIJKHEID: De hoofdingang is niet rolstoel- en rollator toegankelijk. Neem van tevoren contact op zodat we je via een andere ingang binnen kunnen laten.

Elke donderdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan het masterpiece van 10 jongeren. Zang, rap, producen, dans of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces! Tijdens de eerste masterclass ben jij ook uitgenodigd! Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel actief als artiest zijnde en wil je leren van de ervaringen van andere artiesten? Wees welkom!

Lees hier meer over Zuiderstroom!

 

© 2024 Bureau Ruimtekoers