Zuiderstroom: Masterclass Architrackz

Nieuwsgierig naar hoe het is om succesvol artiest en producer te zijn, wat er nodig is voor een goede tekst en track en hoe je jezelf naar de top kan werken? Meld je aan via de socials van PowerPlug NL aan voor de masterclass van Architrackz!

Architrackz, geboren als Dwayne Leroy Biekman op 26 maart in 1992, werd als tiener al snel verliefd op het maken van muziek. Een deelname aan het muziek talentenjacht programma The Next MC van hiphop platform 101Barz leverde hem bekendheid op, maar helaas niet om zijn muziek, maar om de manier hoe hij door de jury op hilarische wijze geëlimineerd werd uit de auditie ronde.

Maar hij heeft nooit opgegeven en is nu gerespecteerd rapper, zanger en producer, met veel hits op zijn naam. Hij komt zijn verhaal delen en geeft tips en tricks over hoe je het kan maken in de scene.

Naast de deelnemers van Zuiderstroom is er ook plek voor andere geinteresseerden. Meld je dus snel aan via de socials van Powerplug NL!

Zuiderstroom 2.0

Elke donderdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan het masterpiece van 10 jongeren. Zang, rap, producen, dans of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces! Tijdens de eerste masterclass ben jij ook uitgenodigd! Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel actief als artiest zijnde en wil je leren van de ervaringen van andere artiesten? Wees welkom!

Lees hier meer over Zuiderstroom!

 

© 2024 Bureau Ruimtekoers