Zuiderstroom LIVE, support your locals! (vol!)

Zuiderstroom LIVE komt terug! 15 februari in Luxor Live, meld je aan en zet het in je agenda!

Zuiderstroom LIVE bij Luxor! 15 februari 2024 (uitverkocht!)

Zuiderstroom is een project dat opkomend talent uit Arnhem gedurende een half jaar intensief begeleidt om zich te ontwikkelen tot young professionals in de muziekscene. Tijdens Zuiderstroom LIVE in Luxor Live presenteert aanstormend Arnhems talent zich aan de stad en jij kan erbij zijn! Van R&B tot hiphop en van pop tot singer-songwriter; de line-up is net zo divers als je Spotify playlist.

Tijdens Zuiderstroom LIVE is er voor ieder wat wils en ontdek je per ongeluk je nieuwe favoriete artiest.

Line-up:

Rosa
Ilaylow
Mitta
Indi
Leeto
Lil Mo
SJR
KABY.888
dcfbruins
Monsieur
Fluweel
MC: Tyano

Zuiderstroom 3.0

Elke dinsdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan hun masterpieces. Zang, rap, producen, of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces!

Dit event is alleen voor de huidige deelnemers. Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel actief als artiest en wil je leren van de ervaringen van andere artiesten? Kom dan vooral een keer bij ons langs! Mail info@power-plug.nl

Lees verder over het project

Wil je meer weten of met ons samenwerken?

Dat lijkt ons heel leuk! Laten we samen aan de slag! We helpen je graag met het verduidelijken van je plannen, met een creatieve brainstorm. We luisteren goed en we houden ervan om te inspireren met onze inzichten. Interesse? Neem eens contact op met Florien. Tot snel!

© 2024 Bureau Ruimtekoers