Zuiderstroom LIVE, save the date!

Zuiderstroom LIVE komt terug! 15 februari in Luxor Live, zet het vast in je agenda!

Zuiderstroom LIVE bij Luxor! 15 februari 2024, save the date!

Tijdens Zuiderstroom wordt aanstormend Arnhems urban talent gecoacht tot professionals in de scene. Ze werken intensief samen met Jeffrey Neijs van PowerplugNL en singer/songwriter Cassandra Onck. In een half jaar tijd werken ze toe naar de presentatie: een live performance bij Luxor Live.

Zet het vast in je agenda, binnenkort delen we hier meer!

Zuiderstroom 3.0

Elke dinsdagmiddag komen de jongeren van Zuiderstroom samen met makers Jeffrey Neijs en Cassandra Onck om te werken aan hun masterpieces. Zang, rap, producen, of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces!

Dit event is alleen voor de huidige deelnemers. Doe je niet mee aan deze ronde van Zuiderstroom maar ben je wel actief als artiest en wil je leren van de ervaringen van andere artiesten? Kom dan vooral een keer bij ons langs! Mail info@power-plug.nl

Lees verder over het project

Wil je meer weten of met ons samenwerken?

Dat lijkt ons heel leuk! Laten we samen aan de slag! We helpen je graag met het verduidelijken van je plannen, met een creatieve brainstorm. We luisteren goed en we houden ervan om te inspireren met onze inzichten. Interesse? Neem eens contact op met Florien. Tot snel!

© 2023 Bureau Ruimtekoers