Workshop Nieuwe Arnhemse Meisjes

Houd je van lekker koken en nieuwe mensen ontmoeten? Dan is dit wat voor jou! Wij zijn op zoek naar nieuwe Arnhemse Meisjes: gerechtjes om feestelijke momenten mee te vieren én dus ontmoetingen tussen nieuwkomer vrouwen en bestaande Arnhemse vrouwen.

Doe je mee?

In vier workshops leer je nieuwe mensen kennen die nog maar net in Arnhem wonen of al heel erg lang. Je ontdekt elkaars lievelingsgerechten en leer deze te bereiden met een professionele chef-kok van stichting Vitanos: Allon Cheng. Zo zijn jullie samen de nieuwe Arnhemse Meisjes!

Tijdens de workshops delen we recepten, koken we samen, en gaan we met elkaar in gesprek. De verhalen en recepten vormen de basis voor Het Grote Wijkdiner Malburgen 2022, waar 300 buren van de gerechten genieten!

Op 26 juli komen we voor het eerst samen, delen we recepten en leren we elkaar kennen.

Meer lezen over Het Grote Wijkdiner?

Wil jij ook buurten en gemeenschappen duurzaam verbinden?

Wij helpen jou graag met een project zoals Ik Kook Mijn Verhaal. Het samen bereiden en delen van lievelingsgerechten op basis van persoonlijke verhalen brengt mensen bij elkaar en vormt duurzame netwerken. Misschien wel wat voor jou? Laat het weten, projectleider Renée vertelt er graag over!

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers