Speel je mee? Met Soul Search City!

Doe je mee met het Soul Search City Spel? Afgelopen weken werkte de Jeugdwijkraad, het Timmerhuis en Ruimtekoers samen met kunstenaar Yasser Ballemans aan een sculpturaal spel waarin maatschappelijke thema’s die spelen in de wijk besproken kunnen worden. We gaan samen op zoek naar bezieling in de wijk.

Donderdag 5 augustus willen we van 15 tot 17 uur een testversie spelen van het Soul Search City Spel met een groepje van circa 12 mensen. Tijdens het spel gaan we in de wijk op zoek naar verloren stukken uit “de wijk van de toekomst”, die door een gebrek aan verbinding uit elkaar is gevallen. Als afsluiting komen we bij elkaar om met behulp van de bouwstenen een gesprek te voeren over de wijk en hoe we die ervaren. Lijkt het je leuk om mee te doen? Wees er dan snel bij, dan meld ik je aan! Leeftijd minimaal 12 jaar.

Meld je aan door “Soul Search City” en de datum waarop je mee wil doen te mailen naar yballemans@gmail.com

Kun je 5 augustus niet? 3 en 4 september spelen we Soul Search City weer tijdens het Ruimtekoers Festival. Dus meld je alvast aan!

Laten we samen leren. Doe mee met de Ruimtekoers Akademie!

Samen met jou onderzoeken en vernieuwen we participatief ontwerp en gemeenschapskunst. Ervaar participatief werken tijdens workshops en verdiep je kennis tijdens lezingen of met onze artikelen. Zo leren en ontwikkelen we samen. Doe je mee?

Ontdek onze Akademie →

© 2023 Bureau Ruimtekoers