Soul Search City, speel je mee? (verplaatst naar voorjaar 2023)

Malburgen! Mooiste wijk van Nederland, toch? Of zie jij nog wel wat dingen die beter zouden kunnen? Doe mee met het Soul Search City Spel, een spel bedacht door jongeren, voor de stad!

Let op: presentatie verplaatst

Door persoonlijke omstandigheden is het project niet klaar in september. Jammer! We hebben er alles aan gedaan om het alsnog te presenteren. Nu verplaatsen we deze presentatie naar het voorjaar van 2023. Heb je je aangemeld? Dan krijg je persoonlijk bericht!

Doe je mee?

Op 23 en 24 september presenteren vijf Arnhemse jongeren samen met kunstenaar Yasser Ballemans het levensgrote kunstzinnige spel: Soul Search City. Midden in de publieke ruimte van de wijk. Daarmee roepen zij op tot meer verbinding in de wijk en dagen ze jou uit om samen vraagstukken in de stad en wijk op te lossen.

Op 24 september is om 11:00 de première van het werk en om 14:00 is de laatste presentatie! Er is plek voor 12 deelnemers per keer. Van de wijkagent tot de buurvrouw en van de schooldirecteur tot de wethouder, samen behandelen zij een vraagstuk dat is ingebracht door een of meerdere jongeren. Denk bijvoorbeeld aan: hoe zorgen we voor meer voorzieningen in de wijk voor jong en oud? Onder de leiding van de jongeren gaan de deelnemers op zoek naar een antwoord. Het spel spelen duurt twee uur.

Deelname is gratis, maar meld je even aan!

Meer lezen over Soul search city

Meedoen als toeschouwer, voorbijganger en buur

Kun je niet deelnemen? Kom dan alsnog buurten! Ook voorbijgangers en geïnteresseerden kunnen hun ideeën en suggesties, om het vraagstuk op te lossen, delen op interactieve wijze. Bovendien is het spel een kunstwerk, happening en bijzonder momentwaar je bij wil zijn.

Meedoen, helpen of meer weten?

Aankomend jaar werkt Yasser samen met de jongeren van de Jeugdwijkraad aan het Soul Search City Spel. De ambitie is om het spel in 2022 door heel Arnhem te lanceren. Ben je enthousiast en wil je meedoen? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met projectleider Renée!

© 2023 Bureau Ruimtekoers