Soul Search City Gamestorm #1 (besloten)

Arnhem, 026, de mooiste stad van Nederland. Toch? Of zie jij nog wel wat dingen die beter zouden kunnen in de stad? 5 jongeren, 3 experts en een 1 kunstenaar werken samen aan Soul Search City.

Verken je eigen wijk

Na een kennismakingsspel gaan we de straten van Malburgen verkennen! Team Soul Search City zoekt onder begeleiding van stedenbouwkundige Mattijs Loor uit waarom de stad is zoals hij is: welke keuzes zijn daarvoor gemaakt en welke keuzes zou jij maken?

 

We gaan de straten van Malburgen verkennen! In deze workshop zoeken we uit waarom de stad is zoals hij is: welke keuzes zijn daarvoor gemaakt en welke keuzes zou jij maken? We kijken naar de geschiedenis en de ontwikkeling van Malburgen, naar de manier waarop inwoners (en dus ook jongeren) daar zelf invloed op kunnen hebben en misschien ook wel hebben gehad, en naar hoe ontwerpers, politici en inwoners beslissingen maken.

De juiste keuze?

Hoe maak je eigenlijk de juiste keuze voor een stad? Heeft de stad een ziel en hoe ontstaat die? Kunnen we die ook veranderen of verandert ze uit zichzelf?

© 2024 Bureau Ruimtekoers