Route Malburgen, loop je mee?

Met het wandelen van deze audiotour stap je de persoonlijke verhalen van twaalf bijzondere Malburgenaren binnen.

Wandel mee met Route Malburgen!

Theatermaker en wandelgids 😉 Karlijn van Kruchten loopt Route Malburgen aankomend voorjaar twee keer. Route Malburgen is een theatrale audioroute vol met persoonlijke anekdotes en verhalen van Malburgers die een uniek beeld geven van de Malburgse geschiedenis.

Op 5 april en 14 juni kun je (gratis) aansluiten. Maar let op: er is beperkt* plek, dus meld je aan via pim@ruimtekoers.nl of via het formulier hieronder.

start: 14.00 u bij Sama Sama, Akker 71

*we hebben 15 audiospelers met koptelefoons. Je kunt ook meelopen met je eigen telefoon en oordopjes, geef het dan even aan bij renee@ruimtekoers.nl

Kijk voor meer informatie over de audioroute op www.routemalburgen.nl

of bel 06 33 00 6071

Ik meld me aan voor de wandeling

Geloof jij ook in de kracht van erfgoed? Laten we samenwerken!

Meer weten over de kracht van het samen maken en beleven van erfgoed? Of hoe een erfgoedproject de sociale cohesie en onderlinge verbindingen van een gemeenschap kan verkennen? Wij delen graag onze ervaringen! Misschien wel wat voor jou? Laat het weten, projectleider Florien vertelt er graag over!

Laten we samen leren. Doe mee met de Ruimtekoers Akademie!

Samen met jou onderzoeken en vernieuwen we participatief ontwerp en gemeenschapskunst. Ervaar participatief werken tijdens workshops en verdiep je kennis tijdens lezingen of met onze artikelen. Zo leren en ontwikkelen we samen. Doe je mee?

Ontdek onze Akademie →

© 2023 Bureau Ruimtekoers