Project Plek organiseert: Uit de BAK-PRAK 3

We eten, samen met buurtbewoners en mensen met een detentieverleden, een 3-gangendiner met een cultureel programma, waarin bij elk diner een ander thema centraal staat.

Uit de BAK-PRAK 3: Zelfbeeld

Elk mens heeft een verleden. Elk mens heeft een toekomst. Elk mens heeft oordelen. Mag alles van mij er zijn? In Uit de BAK-PRAK 3 staan we stil bij wat de invloed van oordelen kan zijn op wie je durft te zijn.

Eet je mee?

Meld je aan door een mailtje te sturen naar Elky@ruimtekoers.nl
Of stuur een berichtje naar 06-16165100

Heb je een allergie? Geef dit aan bij je inschrijving, dan houden we daar rekening mee.
Het 3-gangendiner kost €7,50 inclusief 1 drankje en wordt verzorgd door Rick Kamphuis van Heldfood. Mocht geld een probleem zijn, laat het weten, dan hebben we een oplossing.

Spelregels voor professionals:
Ben je professional en wil je mee-eten met UIT De BAK-PRAK? Breng iemand mee voor wie een nieuwe ontmoeting waardevol is! Wel even aanmelden.

Over project Plek

Hoe vind je je plek weer in de samenleving als je vast hebt gezeten? En hoe zorgen we samen dat de wijk een veilige fijne plek is voor iedereen?
In project Plek onderzoeken buurtbewoners deze vragen onder begeleiding van theatermaker Elky Rosa Gerritsen. Een tweewekelijkse ruimte om te ontmoeten, samen te bedenken en te creëren.

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers