Project Plek organiseert: Uit de BAK-PRAK 2 = VOL

We eten, samen met buurtbewoners en mensen met een detentieverleden, een 3-gangendiner begeleid door een cultureel programma, waarin bij elk diner een ander thema centraal staat.

Uit de BAK-PRAK 2: (t)huis

Tijdens Uit de BAK-PRAK 2 staat (t)huis centraal. Waar vind je je thuis als je vast hebt gezeten? Een plek hebben om thuis te komen is voor elk mens van belang. Wanneer voelt een plek als thuis?

Eet je mee?

Meld je aan door een mailtje te sturen naar Elky@ruimtekoers.nl
Of stuur een berichtje naar 06-16165100

Heb je een allergie? Geef dit aan bij je inschrijving, dan houden we daar rekening mee.
Het 3-gangendiner kost €7,50 inclusief 1 drankje en wordt verzorgd door Rick Kamphuis van Heldfood. Mocht geld een probleem zijn, laat het weten, dan hebben we een oplossing.

Spelregels voor professionals:
Ben je professional en wil je mee-eten met UIT De BAK-PRAK? Breng iemand mee voor wie een nieuwe ontmoeting waardevol is! Wel even aanmelden.

Over project Plek

Hoe vind je je plek weer in de samenleving als je vast hebt gezeten? En hoe zorgen we samen dat de wijk een veilige fijne plek is voor iedereen?
In project Plek onderzoeken buurtbewoners deze vragen onder begeleiding van theatermaker Elky Rosa Gerritsen. Een tweewekelijkse ruimte om te ontmoeten, samen te bedenken en te creëren.

© 2024 Bureau Ruimtekoers