Mini-expositie Immerloo, voor en met flatbewoners

Samen met fotograaf Negin Zendegani en dichter Bakr al Jaber maken we in het project Thuis in Immerloo, met inwoners van de blauwe en oranje flats, kunstwerken voor in de entreehallen.

Wat betekent ’thuis’ voor jou?

Negin en Bakr organiseren, samen met Ruimtekoers, een expositie, met portretten van inwoners samen met een object dat voor hen ’thuis’ symboliseert.

We hebben al veel bijzondere flatbewoners zoals mevrouw Van Diepen ontmoet, die met ons hebben gedeeld wat ‘thuis’ voor hen betekent. Op 17 en 18 mei delen we hun verhalen met jullie in deze mini-expositie in de entreehallen.

Naast de expo zijn er een aantal activiteiten waarmee we mensen willen uitnodigen om verhalen te delen. Er is een mini-studio aanwezig om met een object op de foto te gaan en er kunnen collages gemaakt worden.

Woon je in Immerloo? Heb jij een verhaal over thuis dat je met ons wil delen? Of wil je meedoen met het maken van de kunstwerken voor in de entreehallen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie via: renee@ruimtekoers.nl of 06 42 87 46 19

Thuis in Immerloo

In opdracht van Gemeente Arnhem en Volkshuisvestiging maken inwoners van de Arnhemse buurt Immerloo, samen met visueel artiest Negin Zendegani en dichter Bakr al Jaber nieuwe kunstwerken om inwoners een ‘welkom thuis’ te wensen. Zo delen zij samen een positief en éigen verhaal over hoe zij de wijk ervaren.

Wil je meer weten of met ons samenwerken?

Dat lijkt ons heel leuk! Laten we samen aan de slag! We helpen je graag met het verduidelijken van je plannen, met een creatieve brainstorm. We luisteren goed en we houden ervan om te inspireren met onze inzichten. Interesse? Neem eens contact op met Renée. Tot snel!

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers