Maak je eigen ZONderzetter met studio Pauline van Dongen (tweede workshop) VOL

In juni en juli maak jij je eigen ZONderzetter! Solar designers Anna en Ellen van studio Pauline van Dongen nodigen jou uit om op een creatieve manier kennis te maken met de magie van zonne-energie.

Zaterdag 25 juni & 9 juli: Maak je eigen ZONderzetter in twee workshops

De ZONderzetter

De ZONderzetter is supertoffe innovatie waarin je leert over de mogelijkheden van zonne-energie in je eigen huishouden. Met de ZONderzetter lichten je drankjes ’s avonds op met de opgeslagen energie van de zon. In twee workshops maak je de tegeltjes van klei, maak je het zonne-circuit en vieren we samen de kracht van de zon met een lekker drankje of kopje thee!

Wat gaan we doen?

Tijdens de eerste workshop op 25 juni maken we de tegel en versieren we deze. Daarna gaan de tegels de oven in. Tijdens de tweede workshop op 9 juli schilderen we de tegel met glazuur. Dan is het nog eventjes wachten. Op 16 juli installeren we de zonnecellen in de tegel en proosten we samen op de zon!

Meedoen?

De workshops vinden plaats van 13.30 tot en met 16.00 uur op zaterdag 25 juni en zaterdag 9 juli bij het Bruishuis in Arnhem, Akkerwindestraat 1.

Meld je aan!

Adresgegevens

Akkerwindestraat 1, Arnhem, Nederland

Meer over het project

Maak kennis met wat de zon kan betekenen voor jouw energie! Solar designer Pauline van Dongen en het team van Bureau Ruimtekoers nodigen inwoners van Malburgen en Immerloo uit om op een creatieve manier kennis te maken met zonne-energie. Doe je mee?

Wil je meer weten of met ons samenwerken?

Dat lijkt ons heel leuk! Laten we samen aan de slag! We helpen je graag met het verduidelijken van je plannen, met een creatieve brainstorm. We luisteren goed en we houden ervan om te inspireren met onze inzichten. Interesse? Neem eens contact op met Renée. Tot snel!

© 2024 Bureau Ruimtekoers