Kom je kijken? Zuiderstroom de presentatie!

Samen met Cassandra Onck en Jeffrey Neijs komen de jongeren van Zuiderstroom al een half jaar elke donderdagmiddag samen om te werken aan hun eigen muzikale masterpiece. Nu is hun muzikale product klaar om te delen! Kom je kijken?

Zuiderstroom 2.0.

Door een half jaar lang élke donderdagmiddag aan de slag te gaan werden de deelnemers door Cassandra en Jeffrey intensief gecoacht tot zelfredzame artiesten met een duidelijk toekomstperspectief. Tegelijkertijd ervaren amateurmuzikanten van Arnhemse verenigingen, door samen te werken met de jongeren, nieuwe muzikale mogelijkheden en inzichten vanuit een voor hen onbekende wereld. 

Naast een creatief maakproces is Zuiderstroom ook een artistiek onderzoek naar de rol die cultuur kan spelen in de ontwikkeling van zowel de jongeren als de amateurmuzikanten. Kan cultuur mensen helpen hun weg te vinden in onze snel veranderende samenleving? Bekijk samen met de makers het eindresultaat in Luxor Live op 13 juli!

We kijken de mini-documentaire die we maakten van het project en daarnaast zijn er optredens van bekende Arnhemse artiesten Abel en Saint Ronil.

Een kaartje kopen of je aanmelden is niet nodig, zorg gewoon dat je er om 19.30 bent!

Lees hier meer over Zuiderstroom!

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers