Hee buur, eet je mee?Tijdens Het Grote Wijkdiner

Hee buur! Eet je mee? Proef Malburgen, ontmoet je buren & vier de zomer!

Kom je ook naar Het Grote Wijkdiner in Malburgen? Op Winkelcentrum de Drieslag eet je samen aan lange tafels de lievelingsgerechten van je buren: bedacht én gemaakt door échte Malburgers. En tijdens het diner treden verschillende Malburgers én artiesten uit heel Nederland op. Zo komen er buren zingen, trompet spelen, theater maken en misschien dat we zelfs een beetje gaan dansen!

Kosten voor een lekker gevuld bord eten zijn slechts € 5,00 euro per persoon.

Hoe werkt het?

Op het winkelcentrum worden lange tafels neergezet zodat iedereen plek heeft. Naast het gezellig samen eten en drinken is er ook muziek, dans en workshops voor kinderen. Een lekker gevuld bord eten kost 5,00 euro per persoon en er is plek voor 150 buren. Reserveren is niet verplicht, wel slim. Ook op locatie is de mogelijkheid om kaartjes te kopen.

Wat eten we? De lievelingsgerechten van Malburgers

Samen met 8 buren bedenken en maken we het gerecht dat we eten aan lange tafels. De acht buren delen hun lievelingsgerechten en het achterliggende verhaal met chef-kok Allon Cheng van Stichting Vitanos. Vervolgens zorgen ze ervoor dat het door maar liefst 150 mensen kan worden gegeten. Zo eet je dus de lievelingsgerechten van je buren!

Wat ervaren we? Optredens van Malburgers en muzikanten uit heel Nederland!

Tijdens het diner treden verschillende Malburgers én artiesten uit heel Nederland op. Zo komen er buren zingen, trompet spelen, theater maken en misschien dat we zelfs een beetje gaan dansen met dj’s. Zo komt er een gospelkoor, een operazangeres en een dansgroep!

Er is nog meer: een programma speciaal voor kinderen met insecten, kunst en theater op 4 september

Van 12.00 tot en met 16:00 uur bouw je samen een bijenhotel met Natuurcentrum Arnhem, ga je op reis in een heuse Tijdmachine en kom je kijken naar een theatervoorstelling van Collectief Vier. Of je doet mee aan het Soul Search City Spel. We gaan de wijk in op zoek naar verloren stukken uit “de wijk van de toekomst”, die uit elkaar is gevallen. Na de zoektocht komen we bij elkaar om alle gevonden stukken bij elkaar te leggen en te kijken wat onze zoektocht heeft opgeleverd. Lijkt het je leuk om mee te doen? Wees er dan snel bij, dan meld ik je aan!

Samen maken we Het Grote Wijkdiner

Het Grote Wijkdiner wordt samen gemaakt met: Albert Heijn, Almostakbal, Asia Wok, Baars Optiek, Bakkerij Dilan, Bakkerij Drieslag, Barbersalon Renas, Bea’s modezaak, Broodje Zuid, Bloemenhuis Alida, Bureau Ruimtekoers, Cafe Zuid 2.0, Data S. Telecom, De Koning Slagerij, Drieslag Market, Frits Groente & Fruit, ‘t Haarhuys, Kapsalon Aynur, Kapsalon Shko, Mien v/d Markt, Restaurant Mesopotami, Seren Supermarkt, Toko Indradjaja, Toko Ons Huis, IJssalon Zuid, Vivant Peters, Zabka Supermarkt. Natuurcentrum Arnhem, Het Kinderwijkteam, D.W.S., Theatergroep Overmalbruggen en nog vele vele anderen.

© 2024 Bureau Ruimtekoers