Hee buur, eet je mee? Het Grote Wijkdiner Malburgen 2022!

In september 2021 vierden we met alle buren de zomer tijdens Het Grote Wijkdiner in Malburgen. ⁠En weet je wat, we doen het gewoon nóg een keer. Op 23 en 24 september van dit jaar, midden in Malburgen op winkelcentrum de Drieslag. ⁠Dus: Hee buur, eet je mee?

In 2021 organiseerden we Het Grote Wijkdiner Malburgen 2021. En weet je wat, we doen het gewoon nóg een keer. Op 23 en 24 september van dit jaar midden in Malburgen, op winkelcentrum de Drieslag!

Kom je ook naar Het Grote Wijkdiner in Malburgen? Je eet samen met je buren aan lange tafels de lievelingsgerechten ván je buren: bedacht én gemaakt door echte Malburgers. En tijdens het diner treden verschillende Malburgers en artiesten uit heel Nederland op. Zo komen er buren zingen, trompet spelen, theater maken en misschien dat we zelfs een beetje gaan dansen!

Kosten voor een lekker gevuld bord eten zijn slechts € 5,00 euro per persoon.

Online tickets voor de vrijdag zijn uitverkocht, maar we hebben nog een paar kaarten. Kom ons bezoeken op de Wijkdag op 10 september, of vanaf 19 september in ons tickethuisje op de Drieslag!

Je kunt ook kiezen voor een ticket waarin een donatie van € 2,50 zit voor stichting Kruispunt. Stichting Kruispunt biedt pastorale zorg en opvang aan dak- en thuislozen, vluchtelingen, drugsverslaafden en anderen aan de rand van de Arnhemse samenleving. Alle donaties hiervoor maken we naar ze over na het wijkdiner!

Meer over het Grote Wijkdiner

Hoe werkt het?

Op het winkelcentrum worden lange tafels neergezet zodat iedereen plek heeft. Naast het gezellig samen eten en drinken is er ook muziek, dans en workshops voor kinderen. Een lekker gevuld bord eten kost 5,00 euro per persoon en er is plek voor 150 buren. Reserveren is niet verplicht, wel slim. Ook op locatie is de mogelijkheid om kaartjes te kopen.

Gelrepas

Heb je een Gelrepas? Koop dan geen kaartje via de ticket-link, maar stuur dan een mail naar info@ruimtekoers.nl met je Gelrepas-gegevens. Per pas krijg je 50 % korting op één kaartje voor het diner!

Wat eten we? De lievelingsgerechten van Malburgers

Samen met 8 buren bedenken en maken we het gerecht dat we eten aan lange tafels. De 8 buren delen hun lievelingsgerechten en het achterliggende verhaal met chef-kok Allon Cheng van Stichting Vitanos. Vervolgens zorgen ze ervoor dat het door maar liefst 150 mensen kan worden gegeten*. Zo eet je dus de lievelingsgerechten van je buren!

*Eet je mee en heb je een allergie? Laat het ons weten! 06 33 00 6071 / info@ruimtekoers.nl

Wat ervaren we? Optredens van Malburgers en muzikanten uit heel Nederland!

Tijdens het diner treden verschillende Malburgers én artiesten uit heel Nederland op. Zo komen er buren zingen, trompet spelen, theatermaken en misschien dat we zelfs een beetje gaan dansen met dj’s.

Toegankelijkheid

Het Grote Wijkdiner is rolstoelvriendelijk, het evenement is gelijkvloers en er is een invalidetoilet aanwezig. Ook worden alle optredens versterkt met een ringleiding. Heb je vragen over jouw situatie? Bel of mail ons via 06 33 00 6071 of info@ruimtekoers.nl

 

Samen maken we Het Grote Wijkdiner

Het Grote Wijkdiner wordt samen gemaakt met: de ondernemers en winkeliers van de Drieslag en partners uit Arnhem.

Wil jij ook een groot wijkdiner in jouw wijk?

Nou, dat kan! Wij helpen jou graag met een project Het Grote Wijkdiner. Daarin bepalen inwoners de gerechten, de programmering en nodigen zij hun buren uit. Misschien wel wat voor jou? Laat het weten, Yosser vertelt er graag over!

© 2024 Bureau Ruimtekoers