Ga mee met de theatrale audioroute door Malburgen

Route Malburgen is een theatrale audioroute langs bijzondere plekken waar 12 Malburgers hun persoonlijke herinneringen delen. Zaterdag 19 november is de opening bij Sama Sama. Kom je ook?

Iedereen is van harte uitgenodigd voor de opening van Route Malburgen!

Malburgers en theatermaker Karlijn van Kruchten nodigen jou van harte uit voor de presentatie van Route Malburgen. Een theatrale audioroute dwars door de wijk. Persoonlijke anekdotes en verhalen van Malburgers geven een uniek beeld van de Malburgse geschiedenis. Voor en door Malburgers.

De opening is volgeboekt, mail pim@ruimtekoers.nl voor een plekje op de reservelijst!

Kom je ook?

Op 19 november wordt de route feestelijk geopend. Alle deelnemers nodigen jullie van harte uit om samen te komen, elkaar te ontmoeten, verhalen van vroeger en dromen voor de toekomst te delen. Samen lopen we de route, of rijden we langs in speciale busjes.

  • Wanneer: zaterdag 19 november
  • Locatie: Sama Sama, Akkerwindestraat 71, Arnhem
  • Inloop 13:30 uur, start 14:00 uur tot ongeveer 17:00 uur

De route is voor iedereen toegankelijk. De route is te beluisteren via draagbare mediaspelers of via een streamingdienst. De route is ook te lezen in een speciaal gemaakt boekje of via de website.

De opening is volgeboekt, maar mail pim@ruimtekoers.nl voor een plekje op de reservelijst!

Na de opening is de route voor iedereen beschikbaar. Haal een routeboekje en audiospeler op en loop en luister door Malburgen! www.routemalburgen.nl (binnenkort online)

Route Malburgen is een toegankelijk evenement. Tijdens de presentatie zorgen we ervoor dat je ook mee kunt als je bijvoorbeeld wat slechter ter been bent. Heb je nog vragen? pim@ruimtekoers.nl / 06 33 00 6071

Tijdens de opening is er ruimte om andere Malburgers te ontmoeten en samen nieuwe herinneringen op te halen. Kom ook en vier samen de bijzondere geschiedenis van Malburgen!

Lees verder over

Adresgegevens

Akkerwindestraat 71, Arnhem, Nederland

Geloof jij ook in de kracht van erfgoed? Laten we samenwerken!

Meer weten over de kracht van het samen maken en beleven van erfgoed? Of hoe een erfgoedproject de sociale cohesie en onderlinge verbindingen van een gemeenschap kan verkennen? Wij delen graag onze ervaringen! Misschien wel wat voor jou? Laat het weten, projectleider Florien vertelt er graag over!

© 2024 Bureau Ruimtekoers