Dutch Design Week Expo: Design Antropologie in de leefomgeving

We zijn door Dutch Design Week, en curator van het programma: “Embassy of Inclusive Society” Shay Raviv, uitgenodigd om een expositie in te richten over onze eigen participatieve ontwerp- en kunstpraktijk. En dat vinden we een hele eer! We zijn er van 22 t/m 3o oktober, kom je ook?

Ruimtekoers en design antropologie

Met foto’s, quotes en verhalen uit onze projecten delen we onze methode gebaseerd op de design antropologie. En samen met kunstenaar en design antropoloog Tina Lenz organiseren we een workshop! Zo komt de expositie tot leven!

Meld je hier aan voor

Hoe kunst en design bijdragen aan een inclusieve samenleving

In de expositie delen we aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe kunst en ontwerp kunnen bijdragen aan een inclusieve samenleving. Participatie, of meedoen, is een voorwaarde voor een inclusieve samenleving. Maar niet alle vormen van participatie zijn toegankelijk. En daar liggen kansen voor participatieve kunstenaars en ontwerpers die willen werken vanuit design antropologie.

Bureau Ruimtekoers en design antropologie

Laten we samen leren. Doe mee met de Ruimtekoers Akademie!

Samen met jou onderzoeken en vernieuwen we participatief ontwerp en gemeenschapskunst. Ervaar participatief werken tijdens workshops en verdiep je kennis tijdens lezingen of met onze artikelen. Zo leren en ontwikkelen we samen. Doe je mee?

Ontdek onze Akademie →

© 2023 Bureau Ruimtekoers