De muzikale theatervoorstelling Safe Space bij 2Switch Arnhem!

De Ruimtevaarders van kringloopwinkel 2Switch reizen naar verre planeten in onze hedendaagse kosmos.

Ga mee op reis naar verre planeten en nieuwe werelden!

Op 8 en 9 december presenteren de medewerkers van 2Switch Arnhem, samen met theatermakers Karlijn van Kruchten en Maxime Schräder, en Bureau Ruimtekoers hun muzikale theatervoorstelling Safe Space. Samen transformeren zij het magazijn van de winkel tot een zelfgemaakte kosmos.

De ruimtevaarders van 2Switch nodigen het publiek uit, mee op reis door die kosmos. Zij laten de aarde, met al haar uitdagingen achter zich. Om uiteindelijk een nieuwe wereld te bouwen waar iedereen, en vooral zijzelf, kunnen zijn wie zij willen zijn.

Kun je 9 december niet? 8 december is de première!

Are you ready for lift off?

Een muzikale theatervoorstelling dwars door de kosmos op zoek naar je eigen planeet!

Met Safe Space onderzoeken en verbeelden de medewerkers als team en individu hun ideale toekomst. En laten zij voor eens en altijd zien wie zij zijn en waar zij voor staan.

Achtergrond

De theatervoorstelling Safe Space is onderdeel van het project Iedereen Wordt Mens. Daarin onderzoekt initiatiefnemer Bureau Ruimtekoers samen met theatermakers Karlijn en Maxime, gemeente Arnhem, en Stichting 2Switch hoe mensen in een re-integratietraject, door middel van het maken en spelen van een theatervoorstelling, sneller stappen maken naar passend werk of een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder op de projectpagina van

Tickets

Een kaartje kost 10 euro. Heb je een Gelrepas, dan kost het helemaal niks.

Toegankelijkheid

De locaties zijn toegankelijk en we reserveren plekken voor mensen in een rolstoel. We ondersteunen graag, bel daarom vooraf even met ons kantoor, dan bespreken we samen de mogelijkheden via 06 33 00 6071

Wil jij ook met kunst in het sociale domein werken?

Wij helpen jou graag met een project zoals Iedereen Wordt Mens. Daarin bepalen mensen die leven in of met een armoedesituatie, of mensen in een activerend werktraject zélf hoe zijn vorm geven aan hun leefomgeving. Door het samen maken van een theatervoorstelling, film of muziek. Misschien wel wat voor jou? Laat het weten, Yosser vertelt er graag over!

© 2024 Bureau Ruimtekoers