Workshop over grensoverschrijdend gedrag met mannen

DDW Conferentie: Werken aan een inclusievere samenleving vanuit geleefde ervaringen.

Voor Embassy of Inclusive Society zijn we gevraagd mee te praten tijdens de Conferentie op de Dutch Design Week! Doe je mee?

Conferentie

Op donderdag 26 oktober zijn we onderdeel van de Embassy of Inclusive Society conferentie. Tijdens de conferentie staan vraagstukken over toegankelijkheid in de breedste zin van het woord en inclusiviteit als (ont)leerproces centraal. Het gaat om het verkennen van verschillende ontwerppraktijken, perspectieven, posities en geleefde ervaringen als het gaat om het bouwen aan een inclusievere samenleving.

Praat samen over de grens

Projectleider Renée Janssen is aanwezig, samen met een ambassadeur van de campagne in Nijmegen. Zij zullen vanuit Ruimtekoers de case delen van deze campagne, in opdracht van gemeente Nijmegen: Praat samen over de grens, tegen seksueel overschrijdend gedrag.

Shay Raviv

Inclusiviteit is een continu proces van leren en ontleren, het is geen probleem dat je zomaar kunt oplossen, of een lijstje dat je af kunt vinken.

Voor wie?

De conferentie is voor iedereen die geïnteresseerd is in het werken aan een inclusievere samenleving!

Meedoen? Meld je aan!

De conferentie is donderdag 26 oktober, van 11.00 tot 17.00 uur in het van Abbemuseum. Bijwonen is gratis maar meld je wel even aan!

Het programma is onderdeel van Dutch Design Week en de Embassy of Inclusive Society..

Ben jij enthousiast, en wil je samen met Ruimtekoers maken?

Neem dan contact op met programmamaker Yosser

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers