Kick-off Zuiderstroom (besloten)

10 jongeren tussen de 16 en 23 doen mee aan Zuiderstroom 2.0. Op 13 januari komen ze voor het eerst bij elkaar in de ruimte van Powerplug NL om het project gezamelijk af te trappen.

Elke donderdagmiddag komen we samen om te werken aan het masterpiece van 10 jongeren. Zang, rap, producen, dans of iets totaal anders, ieder heeft zijn eigen talent en dus eigen proces!

We komen samen in de muziek studio van Power Plug NL en hebben ontmoetingen met verschillende muziekverenigingen uit Arnhem-Zuid. Hiernaast zullen de jongeren in vier masterclasses allerlei tips & tricks ontvangen van zelfgekozen artiesten uit de Hip-Hop scene.

 

 

‘Het gaat om de individuele uitwisseling, maar ook over de uitwisseling in en met de leefomgeving. We willen de werelden bij elkaar brengen. Jong talent staat hierbij centraal. Niets staat nog vast en de hele periode waarin we naar ons doel – een soort muzikaal manifest – toewerken, is instroom van nieuwe mensen en verenigingen zeker welkom’. Aldus Cassandra.

Jeffrey vult aan: ‘Zeker weten. Wij kijken mee over de schouder van de jongeren, maar zij zijn in the lead. We willen hen ook na het project perspectief bieden. Misschien ontdekken ze hun talent in musiceren, presenteren, stijlen, filmen; dan kunnen wij hen vervolgens in verbinding brengen met andere partners in Arnhem voor een opleiding of misschien werk.

 

Lees hier meer over Zuiderstroom!

© 2024 Bureau Ruimtekoers